bancuri, poante, glume, perle
Categoria: Diverse
Voturi: 4.06
Adaugat de : admin
Vizualizari: 24541

Voteaza bancul


Demential

Bun

Mediocru

Slab

Jale mare
10 motive pentru care sistemul de invatamant e bun sa te c..ci in el - Mihai Bendeac
1.Pentru ca nu ne lasa in 12 ani de scoala sa ne uitam la harta!Hai recunoasteti ca ati trait vreme indelungata inoculati cu ideea ca "suntem o tara mica,saraca…" .Eu m-am uitat la harta!Fratilor!Suntem mai mari decat Ungaria,Olanda,Bulgaria,Cehia…

2.Pentru ca balada noastra nationala este despre doi ciobani care vor sa omoare al treilea cioban ca are oi mai multe mandre si cornute. (as zice si futute dar ma abtin!) Pe cioban il anunta o mioara ca astia vor sa-l beleasca si el se apuca sa dea directive despre cum sa fie inmormantat: cu fluierase la cap.

3.Pentru ca la scoala inca mai cautam metafore,alegorii,influente shopenhauriene etc in "Somnoroase pasarele" fara sa-si asume nimeni de atata amar de vreme sa apara in fata oamenilor si sa urle : "E o poezioara pentru copii,idiotilor!"

4.Pentru ca in Scrisoarea a treia este surprinsa esenta conducatorilor acestei tari : "Eu imi apar saracia si nevoile si neamul". Deci nu incerc sa le rezolv! LE APAR!

5.Pentru ca,desi am fost la uman si n-am avut mari tangente cu matematica,nimeni nu mi-a explicat care-i treaba cu axioma si teorema.Axioma e o teorema care nu trebuie demonstrata pentru ca e de la sine inteles ca adevarata.Dar daca eu demonstrez teoria lui Pitagora de exemplu,nu o transform in axioma?Deci aia din generatia urmatoarea nu mai trebuie s-o demonstreze!

6.Pentru ca la romana elevii citesc comentarii in loc de carti.

7.Pentru ca scoala te invata sa urasti poezia.Nimeni nu citeste o poezie in scoala.Poezia e desfacuta ca o ecuatie de gradul trei din care se extrag figuri de stil,epitete,metafore,hiperbole, cacat faramitat…Bai dobitocilor!Poezia inseamna altceva pentru fiecare dintre noi!Poezia se trece prin suflet nu prin matematica!

8.Pentru ca elevii isi iau scutiri de la sport si ajung la 30 de ani niste relicve dizgratioase iar fetelor le curg suncile pe langa pantaloni.

9.Pentru ca la istorie sau geografie te invata niste date pe care le uiti a doua zi dupa teza.ISTORIA E O POVESTE!!!!!!!!Cea mai fascinanta poveste!!!Are crime,intriga politista, dragoste,aventuri,politica,razboi,cancan etc…Iar geografia nu o poti invata decat de pe National Geographic.

10.Pentru ca TOATA LUMEA studiaza gramatica limbii latine desi nu stapanesc nici gramatica limbii romane.


<<< Precedentul ------------ banc --------------- Urmatorul >>>
din categoria: DiverseTrimite acest banc prin email unui prieten
Adresa dvs. de email:
Adresa prietenului de email :
Vreau sa primesc bancuri pe email.    

 

Bancuri Bula - Bancuri Tari Romanian Top66 Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital Jocuri