Director Web Gratuit CMS - Adauga site-uri, articole

Cont Utilizator

PUBLICITATE

Cautare in director

Statistici

  • Site-uri active: 11780
  • Site-uri propuse: 2468
  • Site-uri adaugate astazi: 1
  • Articole: 148
  • Categorii: 28
  • Subcategorii: 124

Linkuri partenere


Sortează după: PageRank | Vizualizări | Alfabetic

Linkuri normale

T.O.P. - Total Operation Performance - Performanta Operationala Totala pentru fabrici alimentare - Sistemul de Management al Calitatii si Sigurantei Alimentare (integrate sau separate), Trasabilitate, Termen de Valabilitate, Protectia Mediului, Control al Vectorilor, Bunastarea animalelor, Sisteme de Rechemare a Produselor din raft, Randament, Productivitate, Sisteme de Management al Resurselor Umane (motivatie, beneficii aditionale, cultura, structura), Ergonomia Locurilor de Munca, Normarea muncii, Sanatate si Siguranta la locul de munca, Planul de Mentenanta, Analiza furnizorilor, Impachetare, Etichetare si inchidere a ambalajelor, Sanitatie, Standarde de produse si Management al Planului de Criza. Mai multe puteti sa aflati vizitand website-ul nostru
http://www.fgc.ro/ ~ DETALII
PR: 1
Magazin on-line de papica pentru copilasi – variata, sanatoasa, livrata la domiciliu!
http://www.papica.ro/ ~ DETALII
N/A
Această pagină conţine informaţii cu privire la activităţile Uniunii Europene, în special în domeniul agriculturii.
http://europa.eu ~ DETALII
PR: 9
El corespunde „Directivelor de prevenire a accidentelor a asociaţiei federale pentru colective profesionale agricole” şi în afară de aceasta este testat şi ...
http://www.rehau.ro ~ DETALII
PR: 5
Ferma de struti Steaua Sudului vinde struti si produse din strut. Site-ul ofera informatii decisive in ceea ce priveste implicarea in cresterea strutilor, inclusiv tabele de calcul al profitului in variantele de investitie in struti.
http://www.steaua-sudului.ro ~ DETALII
PR: 3
Produsele fertilizante promovate de catre S.C. CHIMRO S.R.L., cunoscute sub denumirea comerciala "PLANTFERT", cuprind o gama diversificata din categoria ingrasamintelor extraradiculare (foliare) si complexe lichide de sol (cu aplicare radiculara).
http://www.chimro.ro ~ DETALII
PR: 0
Iolimex - fabrica de mustar si sosuri cu experienta de 10 ani. Producem mustar in diferite gusturi: dulce, clasic, cu hrean si fin semicondimentat, 100% natural, in sortimente de la 200 g pana la 5 kg + vrac; ketchup dulce 500 g, 5 kg, 10 kg, vrac; maioneza 280 g, 5 kg, 10 kg, vrac; pasta tomate 280 g. Mustar TONUS, Ketchup KRATOS, Maioneza BONNAISE, Sos de pasta tomata TOMAS.
http://www.iolimex.com ~ DETALII
PR: 0
Alcarpad ofera o gama diversa de recipienti din sticla pentru bauturi alcoolice si non-alcoolice, borcane de sticla de diferite dimensiuni, sticle speciale, precum si solutii privind tehnicile de palisaj si sistemele de paletare.
http://www.alcarpad.ro ~ DETALII
PR: 2
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – prin direcţiile agricole şi de dezvoltare rurală judeţene – va începe efectuarea plăţilor aferente cererilor ...
http://www.maap.ro ~ DETALII
PR: 6
Informaţii utile despre activitatea instituţiei, acte şi probleme, topul firmelor, servicii şi informaţii de afaceri.
http://www.ccina.ro ~ DETALII
PR: 5

Articole

Interesul fata de cresterea caprinelor la noi in tara a fost mereu in crestere datorita faptului ca acestea se preteaza la o exploatare eficienta atat in mica gospodarie cat si in sistem intensiv in ferme specializate.
Dezvoltarea unei afaceri cu prepelite in Romania la momentul de fata are un potential enorm.
Nr. înregistrări: 103
Site-uri 31-40 din 103 afisateRESURSE UTILE


Tipar, tipografie, editare, grafica, prepress, print digital